söndag 5 januari 2014

37 Drömslott (5 av 365)


För något godissuget barn är detta säkert ett drömslott. Hans och Greta trodde nog också det när de hungriga kom fram till pepparkakshuset men det visade sig vara en mardröm istället. Minns ni sagan?

8 kommentarer:

  1. det var ett tjusigt drömslott

    SvaraRadera
  2. Läckert tänk bakom temat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fick för mig att det stod drömhus på temalistan...men det var ju slott...men, men fick tänja lite på innebörden i temat. Läckert är mitt i prick :)

      Radera
  3. Väldigt fin bild! Jag gillar att du har låtit grenarna där till höger hänga ner framför huset så att man får ett djup i bilden.

    Det är knepigt att kommentera här hos dig, och jag tror att det tyvärr hindrar många besökare. Man måste nämligen ha ett konto på t.ex. Wordpress eller Google för att kunna skicka sin kommentar, och det sållar bort många deltagare.
    Kan du "sänka garden" lite och tillåta kommentarer bara med namn, mail och URL? (Jag utgår helt enkelt ifrån att du vill ha respons på bilderna.)
    Frivilligt förstås, men ett förslag.
    PixelCat, admin

    SvaraRadera
  4. Tack Gunilla! Tror jag fixat till detta med kommentarer nu :)

    SvaraRadera
  5. MEEEN vilken fin fotoblogg, Mia! Vilken rolig utmaning, blev sugen själv på att göra något liknande för att få fart på fotograferingen igen. Ser fram emot många fina bilder - du är ju så duktig! Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Evalott för berömmet! Jag tycker absolut du ska prova. Jag VET ju att du tycker det är roligt att fotografera och att du kan!

      Radera
  6. Testar bara kommenterandet igen... :)

    SvaraRadera